BERG - Multituin | Geel

BERG

PRODUCTEN

BERG website - webshop
  
In een schuur op de boerderij kwam met zaag- las- en schilderwerk de eerste skelter tot stand. Deze hobby van Henk van den Berg groeide uit tot een gerespecteerde internationale onderneming. Berg producten vinden inmiddels al 29 jaar hun weg naar meer dan 60 landen wereldwijd! 
 
Ga op ontdekking en spring eens binnen om één van onze trampolines uit te testen in ons openlucht toonpark!
 
5 % korting op het hele gamma van BERG

Gratis afdekhoes voor elke trampoline

Skelters

Lekker door de straten racen of van de heuvels crossen? Niets is te gek op een BERG go kart.
 
Ook voor jou is er een favoriete go-kart ontwikkeld. BERG heeft een assortiment van wel meer dan 40 go-karts. Bekijk ze allemaal en ontdek welke go-kart het beste bij jou past! Jarenlang speelplezier gegarandeerd met deze robuuste en sterke skelters.
 
Regelmatig hebben wij toonzaalmodellen aan mooie kortingen!
 
Op de website van Berg kan u al eens een kijkje nemen of online een bestelling doen waarna u deze kosteloos kunt ophalen bij ons in de zaak.
 
Indien gewenst, monteren wij voor u volledig GRATIS de skelter.

Trampolines

Kiezen voor een Berg trampoline is kiezen voor kwaliteit en service. Cool design, veilig, actief leuk en buiten zijn maar enkele woorden die samenhangen met onze Berg trampolines.
 
Doordat de materialen getest worden door onafhankelijke gespecialiseerde instituten zoals Vincotte, Intertek en TUV kan u rekenen op een betrouwbare trampoline.
 
De beschermranden zijn gemaakt van sterk UV- en slijtbestendig buitendoek.
 
Berg beschikt ook over inbouw trampolines in verschillende diameters.
 
Tijdens uw bezoek aan ons toonpark kunnen de kinderen zowat elk model testen op hun degelijkheid. Een duidelijke catalogus wordt met een woordje uitleg graag meegegeven!
Op de website van Berg kan u al eens een kijkje nemen of online een bestelling doen waarna u deze kosteloos kunt ophalen bij ons in de zaak.
 
Steeds gratis beschermhoes bij aankoop van uw trampoline!

Multituin

Rauwelkoven 87 E

2440 Geel

Openingsuren

TEL 014 58 20 86

GSM 0495 20 20 86

info@multituin.be