Terrassen - Multituin | Geel

Terrassen

Multituin is verdeler van Govadeck terrasplanken. Deze terrasplanken bestaan volledig uit hoogkwalitatieve gerecycleerde kunststoffen. Ze bevatten geen hout of houtvezels en onderscheiden zich daarom van de traditionele houten bankiraiplanken of houtcomposiet planken. Ze zijn erg sterk, duurzaam én passen in elke omgeving. Van strakke nieuwbouw tot landelijke fermette.
 
De planken zijn in zes verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet, zwart, bruin, taupe en beige. Ze kunnen met de ribbels naar boven gelegd worden of naar onder. Ook als de planken met de vlakke zijde naar boven geplaatst worden blijven ze antislip.
 
Een govadeckterras wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen: kunstof onderbalken, clipsen, planken, plinten, verbindingsplaatjes en INOX schroeven. Alle nodige toebehoren worden voor u uitgerekend na een bezoek aan onze zaak. Een gedetailleerde offerte zal u mogen ontvangen.

 

Montagevideo

 

 

 

 

 

 

 
De sterke punten op een rij
Onderhoudsvrij
Anti-slip
Duurzaam

Duurzame productie
Ecologisch
Splintervrij
Vlekvrij
Massief
Niet-absorberend
In de massa gekleurd
Onzichtbaar bevestigingssysteem
 
Na een bezoek kan er een vrijblijvende prijsofferte opgemaakt worden voor plaatsing, levering of afhaling.

U kan bij Multituin 2 verschillende terrassen bekijken in ons toonpark.
 

Kijk ook zeker eens op de website van Govadeck
http://www.govaplast.com/nl

We hebben ook steeds een voorraad geïmpregneerde houten terrasplanken. Dit is hout van de fijnspar (vurenhout) en is geribbeld langs 1 zijde.

Multituin

Rauwelkoven 87 E

2440 Geel

Openingsuren

Tel. 014 58 20 86

GSM 0495 20 20 86

info@multituin.be

Design: Site Effects, 2275 Lille